DENTALNI TURIZAM U BEOGRADU

Home/DENTALNI TURIZAM U BEOGRADU

Posetite Beograd i ulepšajte svoj osmeh, brzo, bezbolno i povoljno.

Uštedite i do 70% na stomatološkim uslugama dolaskom u Beograd.

Srbija je danas izuzetno atraktivna destinacija za zdravstveni turizam. Sa visokim kvalitetom stomatoloških usluga i dobrim cenama, Srbija je prepoznata kao poželjna destinacija za profesionalne i specijalizovane stomatološke tretmane, posebno za implantološke usluge (ugradnja implantata).

Možete da po pristupačnim cenama, u opuštenoj atmosferi izvan zemlje vašeg prebivališta, obavite sve potrebne preglede i lečenje. Sve stomatološke i ortodontske tretmane navedene na našim web stranicama obavljamo najsavremenijim metodama. C ortophan dental center je privatni i specijalizovani stomatološki i implantološki centar sa višegodišnjim iskustvom i visoko obrazovanim stomatolozima. Stalnim obrazovanjem i implementacijom najnovijih tehnologija postali smo vodeći pružatelj svih stomatoloških usluga, implantologije i estetstke stomatologije u Srbiji.

Ukoliko se odlučite za naše usluge, bićete prijatno iznenađeni brzinom izrade svih protetskih ili ortodontskih radova s obzirom da je u sastavu C Dental Center-a i stomatološko-protetska laboratorija koja poseduje VITA Masterlab sertifikat kvaliteta. Vreme odsustva od vaših obaveza je samim tim svedeno na minimum čime dodatno štedite na troškovima.

Nudimo DENTALNI TURISTIČKI PAKET – SVE NA JEDNOM MESTU koji uključuje profesionalni stomatološki tretman po posebnim cenama. Uz to Vam omogućavamo i turističko razgledanje i upoznavanje sa znamenitostima grada Beograda uz obilazak najboljih shopping centara.

Naš dentalni turistički paket uključuje:

  • Savetovanje

Prvi korak je dati profesionalnu i celovitu evaluaciju Vašeg dentalnog stanja, te Vam predložiti najbolje rešenje zavisno od Vaših potreba i problema.

  • Ugovaranje tretmana

Nakon konsultacija, odlučićemo koliko dugo će trajati terapija, kao i datum i vreme Vaše posete dental centru, što ćemo uskladiti sa vašim ličnim rasporedom i aktivnostima. Dobićete najbolju moguću ponudu.

  • Putovanje, smeštaj i transportne usluge

Bez obzira dolazite li iz Srbije ili putujete iz inostranstva, naše usluge uključuju organizaciju smeštaja u Lazar Lux Apartmanima ili Hotelu M, ili nekim od naših apartmana, te basplatnu uslugu transporta od aerodroma ili od hotela do našeg dental centra.

  • Uživanje u odmoru u Beogradu

Beograd, kao grad budućnosti Južne Evrope, pružiće Vam izuzetno i ugodno iskustvo za vreme Vašeg boravka. Odmorite telo i duh u prekrasnim i atraktivnim mestima koje nudi jedan od najstarijih gradova u Evropi.

  • Povratak kući sa srećnim osmehom

Vratite se kući zdraviji i zadovoljniji uz Vaš novi osmeh. Pružićemo Vam i garanciju na naš rad, a o Vama se brinemo i nakon tretmana sa preporukama redovnih godišnjih kontrola.

Uz velike uštede korišćenjem naših stomatoloških usluga, mnogo je razloga zašto posetiti Beograd.
Sve turističke informacije o Beogradu možete pronaći na sajtu Turističke organizacije Beograda www.tob.rs
Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja i nedoumice, vrlo rado ćemo Vam pomoći, dati savet ili preporuku.

Izaberite smeštaj u blizini C Dental Center-a, i iskoristite boravak u Beogradu da posetite istorijske znamenitosti i atraktivne lokacije i iskoristite vreme za odmor, relaksaciju pa i noćni život.

Naše usluge možete zakazati direktno pozivom na brojeve telefona: +381 63 802 69 07 i +381 69 130 130 1 ili slanjem upita na e-mail info@cdentalcenter.rs

30139 ukupno 6 danas