EN

SRB

Prva zvanična Vita Laboratorija na Balkanu.

Mi smo jedini centar sa sertifikovanom VITA MasterLab zubno-protetskom laboratorijom i sertifikatom i preporukama svetskog lidera u ugradnji implantata, nemačkog brenda  BREDENT.

Organizujemo sve!

Sve organizujemo za Vas, ali, kao i svaki dobar domaćin, ostavljamo mogućnost da svoje putovanje i vreme u Beogradu organizujete sami. Ono što je sigurno je da ćete dobiti najbolju uslugu i prijatno vreme provedeno u našem stomatološkom centru.

Apartmanski smeštaj u centru grada

Transport do/od aerodroma

Vodiča ukoliko je potreban

Broj telefona u lokalnoj mreži, kako bismo bili u kontaktu

Lični taksi prevoz stoji na raspolaganju

Naravno, naš tim je na raspolaganju 24 časa

Zakazivanje pregleda

Korak 1

Nakon što nas kontaktirate, dogovaramo se u kojoj od naših partnerskih ordinacija u vašoj zemlji želite da obavimo pregled Vašeg dentalnog stanja

Utvrđivanje programa tretmana

Korak 2

Pravi se spisak stomatoloških usluga koje je potrebno izvesti. Tom prilikom se kreira predračun i zakazuje datum putovanja u Srbiju.

Organizacija putovanja

Korak 3

Kada je pregled obavljen i datum polaska definisan, odlučujete se za vrstu prevoza: avion, automobil ili autobus. Takođe možete birati želite li da put mi organizujemo ili da to ostavimo vama.

Dolazak u Beograd

Korak 4

U Beogradu Vas čeka udoban smeštaj u centru grada, u apartmanu ili hotelu visoke kategorije. Za sve što treba stojimo Vam na raspolaganju 24h dnevno. Po želji, možemo organizovati izlete i ture razgledanja Beograda i Srbije.

Obavljanje tretmana u C Dental Centru

Korak 5

O vama brinu dokazani stručnjaci u branši stomatologije. Oprema i materijali koji se koriste su u skladu sa poslednjim trendovima u stomatologiji.

Povratak kući

Korak 6

Nakon obavljenih tretmana i povratka kući, praćenje i kontrolne preglede je moguće vršiti kod naših partnerskih ordinacija kod kojih ste obavili inicijalni pregled. Mi vam pružamo garanciju na naš rad, koja je internacionalna i važi i u inostranstvu.