Prvi pregled i konsultacije

Home/Blog/Prvi pregled i konsultacije

Najbolji način da sačuvate Vaš zdrav osmeh jeste da redovno odlazite na stomatološke preglede i konsultacije. To podrazumeva najmanje jednom godišnje odlazak kod zubara.

Preventivni pregled je najbolje sredstvo u borbi protiv karijesa  i očuvanja opšteg zdravlja Vaših usta. Na taj način se rano može otkriti problem te se i adekvatno rešiti pre nego što dođe do ozbiljnijih poremećaja koji zahtevaju kompleksnije procedure i tretmane.

Ukoliko želite da osigurate da Vaš osmeh ostane lep i zdrav i u budućnosti, onda je pravo vreme da posetite C DENTAL CENTER koji je ujedno i najsavremeniji stomatološki centar u Srbiji.

C DENTAL CENTER ima najmoderniju opremu, tri stomatološke ordinacije, najsavremeniji Ortopan Soredex Cranex 3D kao i zubno protetsku laboratoriju sa Vita Masterlab sertifikatom-jedina takva ordinacija u celoj Jugoistočnoj Evropi!

Prvi pregled u C Dental Centru

Prvi pregled u C Dental Center stomatološkom centru je potpuno besplatan. Sve što je potrebno jeste da nas pozovete i zakažete pregled. Stomatolozi u našem timu će obaviti detaljan pregled kako bi utvrdili stanje Vaših zuba kao i celokupnog zdravlja vaših usta. To uključuje proveru postojećih plombi, proteza ili krunica, proveru položaja zuba, kao i ispitivanje bilo kakvih promena u ustima koje mogu biti znak nekog ozbiljnijeg problema.

Preventivni pregled je od izuzetne važnosti zato što je zdravlje usta povezano sa zdravljem celokupnog organizma.

Šta to znači?

To znači da se znaci nekih bolesti najpre mogu primetiti u Vašim ustima. Dijabetes je samo jedan od primera bolesti čiji se znaci mogu prvo primetiti u vidu promena u Vašim ustima.

Prilikom pregleda koristimo najsavremeniju tehnologiju koja nam omogućava da detaljno pregledamo i naudaljenije delove usta. Na taj način bićete sigurni da nam ništa neće promaći te da ćemo vrlo brzo primetiti bilo kakve promene ili kvarove na vašim zubima.

Stoga je izuzetno važno dolaziti bar jednom godišnje na preventivni stomatološki pregled kako bi naše stručno osoblje utvrdilo stanje Vaših usta i zuba, kao i da bismo brzo otklonili eventualne probleme.

Konsultacije

Nakon obavljenog pregleda, naši stomatolozi će Vam predložiti plan tretmana ukoliko ima potrebe za tim. Recimo ukoliko imate kamenac na zubima koji treba otkloniti ili pak oštećenu i zastarelu plombu koju treba zameniti.

Takođe ćemo Vas posavetovati ukoliko treba primeniti bilo kakve tretmane u cilju poboljšanja Vašeg oralnog zdravlja.

Zašto zakazati pregled kod nas?

Zakazivanje vašeg prvog pregleda kod nas je prvi korak ka unapređivanju zdravlja vaših zuba. Na taj način ne samo da doprinosite lepoti vašeg osmeha već i brinete o Vašem celokupnom zdravlju jer je ono direktno povezano sa zdravljem Vaše usne duplje.

C DENTAL CENTER sastoji se od tima kvalifikovanih, proverenih stručnjaka kada je u pitanju oralno zdravlje. Posvetili smo godine izučavanju stomatologije i unapređivanju naših tehnika rada te smo najkvalifikovaniji da Vam pomognemo u postizanju vašeg cilja, a to je besprekoran i zdrav osmeh.

Pozovite nas da zakažete svoj prvi pregled i besplatnu konsultaciju, a ostalo prepustite nama.

94 ukupno 3 danas