Saznajte više pokazuje razliku Snimak koji

Slide Vaša sigurnost od zračenja
i naša sigurnost u dijagnozu i plan – 3D ortopan
Pravi i precizan snimak pravi razliku između toga da li će problem biti rešen odmah i trajno ili će se desiti komplikacije koje mogu biti ozbiljne. Najsavremenijom tehnologijom i iskustvom naših stručnjaka garantujemo da se takav propust u našem centru ne može desiti.

Sve što nam treba je jedan 3D snimak

Sigurnost je na prvom mestu, a digitalno snimanje zuba predstavlja metodu u kojoj ste izloženi najmanjem mogućem zračenju. Snimanje sprovode posebno obučeni inženjeri medicinske radiologije sa višegodišnjim iskustvom u dentalnoj radiologiji koji prolaze dodatnu edukaciju prema pravilima Zavoda za zaštitu od zračenja. Naši snimci prilagođenji su potrebama onih koji ih analiziraju, tj. čitaju i imaju najveću moguću dijagnostičku vrednost.

Slide 3D Radiogram

Reč je o trodimenzionalnom snimku, najsavremenijoj i najpreciznijoj dijagnosticnoj metodi u stomatologiji. Visoko kvalitetni sistem za stomatolosku dijagnostiku omogućava izradu snimka visoke rezolucije uz primenu minimalne doze zračenja. Preciznost ove vrste snimaka nudi stomatolozima dijagnostiku i najdetaljniji uvid u stanje kosti, njene gustine, kao i stanje zuba obe vilice.

Telerendgen

Snimak može biti profilni i frontalni. Snimak je od velikog dijagnostičkog značaja u ortodonskoj terapiji sa primenom najmanje doze zračenja.

Dečiji ortopan

U odnosu na digitalni ortopanski snimak bitna razlika jeste u maksimalnom smanjenju doze zračenja uz standardan kvalitet snimka.

TMZ

Snimak temporomandibularnog zgloba predstavlja digitalni snimak u dve projekcije, sa zatvorenim i otvorenim ustima i vrlo precizno može da ukaže na bilo koju disfunkcionalnost zgloba.

Cenovnik

Najvišim standardom kvaliteta, uvođenjem novih tehnologija, primenom svih pravila zaštite od zračenja, odnosom prema pacijentima i visoko profesionalnim principima prema kolegama stomatolozima postali smo vodeća ustanova za stomatološki rendgen u Srbiji.

Sve vrste snimanja rade se na vrhunskim stomatološkim rendgenima sa najmanjim mogućim zračenjem za pacijenta.

Snimke preuzimate nakon nekoliko minuta, u zavisnosti od vrste snimanja

3D Radiogram

Cena

Veličina S - Dimenzija 6x8cm
5.000 RSD
Veličina M - Dimenzija 12x8cm
5.000 RSD
Veličina XL - Dimenzija 12x16cm
5.000 RSD
Maskilarni sinusi
5.000 RSD

Ortopan

Cena

Dentalni radiogram - (Standardni, digitalni)
500 RSD
Digitalni ortopan
1.500 RSD
Dečiji ortopan
1.500 RSD
TM zglob
1.500 RSD
Profilni telerendgen
1.500 RSD
Frontalni telerendgen
1.500 RSD

Slide

Zakažite termin

Zakažite termin

Pozovite nas radi konsultacije i odabira termina za pregled