RENDGEN

Home/RENDGEN

Snimanje zuba – više informacija na: www.snimanjezuba.rs

Digitalno snimanje zuba predstavlja uslugu najpreciznijeg snimanja i najmanjeg zračenja. Snimanje digitalnih ortopana, pojedinačnih zuba, kraniograma za ortodontsku dijagnostiku, 3D maksilarnih sinusa i temporomandibularnog zgloba, maksile i mandibule u CBCT tehnologiji kao i izradu cefalometrijskih analiza za orodonte.

Dijagnostička vrednost ovih snimaka predstavlja zlatni standard u implantološkoj dijagnostici kao i u većini stomatoloških oblasti i grana. Tehnologija konusnog zračenja omogućila je trodimenzionalni prikaz anatomskih struktura uz bitno smanjeno zračenje u odnosu na klasične CT uređaje i predstavlja najsavremeniji pristup u stomatološkoj dijagnostici.

  • Sve vrste snimanja zuba rade se na vrhunskim stomatološkim rendgenima sa najmanjim mogućim zračenjem za pacijenta.

Sigurnost pacijenata je na prvom mestu. Snimanje sprovode posebno obučeni inženjeri medicinske radiologije s višegodišnjim iskustvom u dentalnoj radiologiji koji prolaze dodatnu edukaciju prema pravilima Zavoda za zaštitu od zračenja. Naši snimci prilagođenji su prema potrebama onih koji ih analiziraju, tj. čitaju i imaju najveću moguću dijagnostičku vrednost. Zbog toga s ponosom možemo reći da smo vodeća ustanova za stomatološki rendgen u Srbiji. To smo postigli najvišim standardom kvaliteta, uvođenjem novih tehnologija, primenom svih pravila zaštite od zračenja, odnosom prema pacijentima i visoko profesionalnim principima prema kolegama stomatolozima.

  • Snimke možete preuzeti nekoliko minuta nakon snimanja u zavisnosti od vrste snimanja.

soredex
11878 ukupno 1 danas