EN

SRB

Pocetna Saznajte više Analgosedacija

Ukoliko je strah ono zbog čega odlažete stomatološke intervencije imamo rešenje za Vas.

Najveći broj potencijalno bolnih intervencija u stomatologiji se uspešno mogu rešiti uz primenu lokalne anestezije. Kod osoba sa velikim strahom od stomatoloških intervencija postoji mogućnost da se iste sprovedu u analgosedaciji.

Intravenska analgosedacija je vrsta opšte anestezije, koja dovodi pacijenta u stanje u kom ne oseća neprijatnost, strah i bol, dok je komunikacija između lekara i pacijenta očuvana.

U našem centru intervencije pod analgosedacijom sprovodi tim koji čine stomatolog specijalista, anesteziolog I asistenti. Pre svake intervencije, pacijent najpre obavlja razgovor sa anesteziologom i stomatologom, tokom kog biva tačno upućen u samu proceduru i dobija odgovore na sva pitanja koja ga interesuju.

Sam metod izvodjenja je jednostavan. Anesteziolog venskim putem daje anestetička sredstva koja relaksiraju pacijenta, nakon čega stomatolog aplikuje lokalnu anesteziju.

Anesteziolog tokom celokupne intervencije prati disanje, rad srca (vitalne funkcije) i ponavlja primenu lekova. Stomatolog može po potrebi dodati lokalni anestetik. Analgosedacija dovodi do određenog stepena amnezije, tako da se pacijent same intervencije neće sećati.

Nakon intervencije, ne sme se upravljati motornim vozilom zbog medikamenata koji se tokom analgosedacije primenjuju, tako da pacijenti moraju doći u pratnji odrasle osobe, koja će ih i nakon završene intervencije otpratiti kući.

Ivan Glumac i voditelj Želeo bih da pokažem svoju zahvalnost svom osoblju u stomatološkoj ordinaciji C Dental Centra. Hvala Vam na tretmanu, pomoći i savetima. Stefan Buzurović Ivan Voditeljka i glumica Svi znaju da je za moj blistavi osmeh zaslužan tim izvrsnih stomatologa iz C Dental Centra. Suzana Mančić Ivan TV lice Viskok nivo kvaliteta, stručnosti i temeljnosti rada kakav sam retko videla na našim prostorima. Snežana Dakić Ivan Modni kreator Ljubazno osoblje, vrhunska profesionalnost, prezadovoljan sam svakim aspektom Vaše usluge!
Bata Spasojević
Ivan Glumica Osmeh o kakvom sam oduvek sanjala sam dobila. Svaka čast na izuzetnom trudu i efikasnosti! Iva Štrljić Ivan TV lice Sve pohvale za rad, stručnost i predivni ambijent u kojem sam se osećala i više nego prijatno. Irina Vukotić Ivan Muzički umetnik C Dental Centar preporučujem svim svojim prijateljima jer znam iz iskustva da se radi o timu najkvalitetnijih stomatologa. Milan Dinčić Ivan Voditeljka Oduševljena sam prijatnom atmosferom i zaposlenima. Sve pohvale za rad! Danijela Buzurović Ivan Glumac Sa sigurnošću tvrdim da ste najbolji tim stručnjaka iz oblasti stomatologije u zemlji, a i šire. Goran Sultanović Ivan Voditelj Kod mnogih sam sam pokušao da rešim svoj problem, ali ste jedino Vi pokazali nivo znanja, veština i profesionalnosti koji su isti problem i rešili. Ognjen Nestorović Ivan Glumica Koristim ovu prilku da Vam se zahvalim i od srca Vas preporučim svima koji žele zdrave i blistave zube! Sofija Juričan Ivan Muzički umetnik Naklon do poda za stručnost, efikasnost i prijateljski stav! Bora Čorba Ivan Muzički umetnik Svi moji stomatološki problemi su rešeni sa velikom lakoćom na čemu ću Vam uvek biti zahvalan.

Ivan Mileusnić
Ivan Muzički umetnik Hvala Vam na izvrsnim savetima i pomoći. Tretman je prošao u veoma prijatnoj i toploj atmosferi. Za svaku preporuku! Inspektor Blaža

Slide

Zakažite pregled

Zakažite pregled

Pozovite nas radi konsultacije i odabira termina za pregled