EN

SRB

Pocetna Saznajte više Dečija stomatologija

Kada su u pitanju naši najmladji pacijenti najvažniji zadaci našeg C dental tima su:

  • Prevencija i lečenje bolesti usta I zuba kod dece
  • Sticanje poverenja deteta i roditelja,
  • Davanje saveta roditeljima I detetu kako očuvati oralno zdravlje

Prva poseta stomatologu je veoma značajno iskustvo za dete i treba da protekne što prijatnije, bez stresa i traume.

Zato je idealno da dete dovedete stomatologu dok još nema tegoba, pa ćemo prvu posetu iskoristiti za upoznavanje deteta sa novom sredinom, kao i uspostavljanje komunikacije stomatologa sa detetom i roditeljima.

 

Moderna stomatologija je bezbolna stomatologija, zato sve intervencije ukoliko je to potrebno vršimo u lokalnoj anesteziji, bilo da su u pitanju mlečni ili stalni zubi, kako bi se obezbedila bezbolnost postupka i mogućnost traumatičnog doživljaja svela na minimum.

Ukoliko se Vaše dete plaši zubara, dodjite da to promenimo!

Poznato nam je da se poverenje deteta teško stiče, ali vrlo brzo i lako gubi, posvećenost i obučenost osoblja u C dental centru može u velikoj meri smanjiti neprijatan osećaj deteta u stomatološkoj ordinaciji i razviti poverenje i prijateljski odnos između malog pacijenta i stomatologa.

Ivan Glumac i voditelj Želeo bih da pokažem svoju zahvalnost svom osoblju u stomatološkoj ordinaciji C Dental Centra. Hvala Vam na tretmanu, pomoći i savetima. Stefan Buzurović Ivan Voditeljka i glumica Svi znaju da je za moj blistavi osmeh zaslužan tim izvrsnih stomatologa iz C Dental Centra. Suzana Mančić Ivan TV lice Viskok nivo kvaliteta, stručnosti i temeljnosti rada kakav sam retko videla na našim prostorima. Snežana Dakić Ivan Modni kreator Ljubazno osoblje, vrhunska profesionalnost, prezadovoljan sam svakim aspektom Vaše usluge!
Bata Spasojević
Ivan Glumica Osmeh o kakvom sam oduvek sanjala sam dobila. Svaka čast na izuzetnom trudu i efikasnosti! Iva Štrljić Ivan TV lice Sve pohvale za rad, stručnost i predivni ambijent u kojem sam se osećala i više nego prijatno. Irina Vukotić Ivan Muzički umetnik C Dental Centar preporučujem svim svojim prijateljima jer znam iz iskustva da se radi o timu najkvalitetnijih stomatologa. Milan Dinčić Ivan Voditeljka Oduševljena sam prijatnom atmosferom i zaposlenima. Sve pohvale za rad! Danijela Buzurović Ivan Glumac Sa sigurnošću tvrdim da ste najbolji tim stručnjaka iz oblasti stomatologije u zemlji, a i šire. Goran Sultanović Ivan Voditelj Kod mnogih sam sam pokušao da rešim svoj problem, ali ste jedino Vi pokazali nivo znanja, veština i profesionalnosti koji su isti problem i rešili. Ognjen Nestorović Ivan Glumica Koristim ovu prilku da Vam se zahvalim i od srca Vas preporučim svima koji žele zdrave i blistave zube! Sofija Juričan Ivan Muzički umetnik Naklon do poda za stručnost, efikasnost i prijateljski stav! Bora Čorba Ivan Muzički umetnik Svi moji stomatološki problemi su rešeni sa velikom lakoćom na čemu ću Vam uvek biti zahvalan.

Ivan Mileusnić
Ivan Muzički umetnik Hvala Vam na izvrsnim savetima i pomoći. Tretman je prošao u veoma prijatnoj i toploj atmosferi. Za svaku preporuku! Inspektor Blaža

Slide

Zakažite pregled

Zakažite pregled

Pozovite nas radi konsultacije i odabira termina za pregled