EN

SRB

Pocetna Saznajte više Estetska stomatologija

Blistav osmeh i zdravi zubi postali su estetski imperativ modernog doba, a zahvaljujući najsavremenijim tehnologijama i materijalima, zahteve estetske stomatologije više nije teško ispuniti.

Kompozitni ispuni

Nekada popularni amalgamski ispuni danas predstavljaju davnu prošlost, a sve više je pacijenata koji nam se javljaju sa željom da iste zamene.  Zamenjeni su estetskim kompozitnim materijalima koji svojom raznolikom paletom boja omogućavaju oblikovanje ispuna morfološki i estetski do savršenog oblika u samo jednoj poseti.

Kompozitne fasete

Kompozitne fasete predstavljaju postavljanje tankog sloja kompozitnog materijala, koji prekriva vidljive površine zuba dajući mu lepši oblik i boju čime poboljšavamo sveukupni izgled zubnog niza.

Inlay / Onlay

Inlay / Onlay su nadoknade preporučene svima koji imaju oštećenja zubnog tkiva a želeli bi dugotrajnije i kvalitetnije rešenje od kompozitnog ispuna(plombe). Koriste se u slučajevima kada je došlo do većeg oštećenja krunice, gde nema dovoljno zubnog tkiva za izradu kompozitnog ispuna, a da oštećenje zuba nije toliko veliko da zahteva izradu krunice. Izrađuju se od keramike, CAD-CAM tehnologijom.

Stomatološki anti aging

Pored toga što se bavimo podmlađivanjem i ulepšavanjem Vaših osmeha, možemo poboljšati i izgled Vaših usana, kože lica i dekoltea. U našem centru u potpunosti je moguće remodelirati crte lica, veličinu usana, najkvalitetnijim preparatima hijaluronske kiseline, koja je potpuno prirodni preparat.

Hijaluronska kiselina je prirodna supstanca koja se nalazi u vezivnom tkivu ljudske kože, a čini kožu elastičnom i čvrstom. Ima slične efekte kao kolagen ali njeni efekti traju znatno duže a reakcije na supstancu su jako retke. Kada se ubrizga u potkožno tkivo vezuje za sebe vodu i na taj način dovodi do povećanja volumena. Tretman hijaluronskom kiselinom je sigurna procedura jer je ona prirodni sastojak kože.

Ivan Glumac i voditelj Želeo bih da pokažem svoju zahvalnost svom osoblju u stomatološkoj ordinaciji C Dental Centra. Hvala Vam na tretmanu, pomoći i savetima. Stefan Buzurović Ivan Voditeljka i glumica Svi znaju da je za moj blistavi osmeh zaslužan tim izvrsnih stomatologa iz C Dental Centra. Suzana Mančić Ivan TV lice Viskok nivo kvaliteta, stručnosti i temeljnosti rada kakav sam retko videla na našim prostorima. Snežana Dakić Ivan Modni kreator Ljubazno osoblje, vrhunska profesionalnost, prezadovoljan sam svakim aspektom Vaše usluge!
Bata Spasojević
Ivan Glumica Osmeh o kakvom sam oduvek sanjala sam dobila. Svaka čast na izuzetnom trudu i efikasnosti! Iva Štrljić Ivan TV lice Sve pohvale za rad, stručnost i predivni ambijent u kojem sam se osećala i više nego prijatno. Irina Vukotić Ivan Muzički umetnik C Dental Centar preporučujem svim svojim prijateljima jer znam iz iskustva da se radi o timu najkvalitetnijih stomatologa. Milan Dinčić Ivan Voditeljka Oduševljena sam prijatnom atmosferom i zaposlenima. Sve pohvale za rad! Danijela Buzurović Ivan Glumac Sa sigurnošću tvrdim da ste najbolji tim stručnjaka iz oblasti stomatologije u zemlji, a i šire. Goran Sultanović Ivan Voditelj Kod mnogih sam sam pokušao da rešim svoj problem, ali ste jedino Vi pokazali nivo znanja, veština i profesionalnosti koji su isti problem i rešili. Ognjen Nestorović Ivan Glumica Koristim ovu prilku da Vam se zahvalim i od srca Vas preporučim svima koji žele zdrave i blistave zube! Sofija Juričan Ivan Muzički umetnik Naklon do poda za stručnost, efikasnost i prijateljski stav! Bora Čorba Ivan Muzički umetnik Svi moji stomatološki problemi su rešeni sa velikom lakoćom na čemu ću Vam uvek biti zahvalan.

Ivan Mileusnić
Ivan Muzički umetnik Hvala Vam na izvrsnim savetima i pomoći. Tretman je prošao u veoma prijatnoj i toploj atmosferi. Za svaku preporuku! Inspektor Blaža

Slide

Zakažite pregled

Zakažite pregled

Pozovite nas radi konsultacije i odabira termina za pregled