EN

SRB

Pocetna Saznajte više Izbeljivanje zuba

Ukoliko imate zdrave zube, a niste zadovoljni njihovom bojom, želite da uklonite pigmente nastale konzumiranjem obojenih pića, cigareta, izbeljivanje je procedura izbora za Vas.

Procedura izbeljivanja zuba se može vršiti u ordinaciji i tzv. kućnom tehnikom izbeljivanja. Ordinacijsko izbeljivanje podrazumeva aplikaciju gela za izbeljivanje na zube u ordinaciji pri čemu se koriste izbeljivači visoke koncentracije u strogo kontrolisanim uslovima, sa zaštitom mekih tkiva i aktivacijom gela lampom ili laserskim zrakom. Procedura je kratkotrajna i u jednoj poseti stomatologu je moguće dobiti željenu boju zuba.

Kućna tehnika izbeljivanja renomiranih svetskih proizvođača

Procedura pri kojoj se pacijentu u ordinaciji nakon uzimanja otisaka vilica izrađuju folije (tray-evi) za zube, koji služe kao nosači gela za izbeljivanje u kućnim uslovima. Ova procedura je veoma bezbedna i jednostavna. Koriste se gelovi za izbeljivanje slabije koncentracije renomiranih svetskih proizvođaca, koji ne mogu oštetiti meka tkiva.

 

Izbeljivanje avitalnih zuba, zuba iz kojih je izvađen nerv, je takođe moguće. Najčešće primenjivana je tzv. šetajuća tehnika izbeljivanja. U pripremljen zub se postavlja preparat koji stoji određeni broj dana nakon kog se ponavlja postavljanje preparata sve dok ne dobijemo željenu boju zuba. Procedura izbeljivanja zuba se ne sme primenjivati kod dece, trudnica, dojilja,obolelih od parodontopatije u poodmaklom stadijumu. Tretman možete ponoviti minimum nakon 6 do 8 meseci, optimalno nakon godinu dana.

Ivan Glumac i voditelj Želeo bih da pokažem svoju zahvalnost svom osoblju u stomatološkoj ordinaciji C Dental Centra. Hvala Vam na tretmanu, pomoći i savetima. Stefan Buzurović Ivan Voditeljka i glumica Svi znaju da je za moj blistavi osmeh zaslužan tim izvrsnih stomatologa iz C Dental Centra. Suzana Mančić Ivan TV lice Viskok nivo kvaliteta, stručnosti i temeljnosti rada kakav sam retko videla na našim prostorima. Snežana Dakić Ivan Modni kreator Ljubazno osoblje, vrhunska profesionalnost, prezadovoljan sam svakim aspektom Vaše usluge!
Bata Spasojević
Ivan Glumica Osmeh o kakvom sam oduvek sanjala sam dobila. Svaka čast na izuzetnom trudu i efikasnosti! Iva Štrljić Ivan TV lice Sve pohvale za rad, stručnost i predivni ambijent u kojem sam se osećala i više nego prijatno. Irina Vukotić Ivan Muzički umetnik C Dental Centar preporučujem svim svojim prijateljima jer znam iz iskustva da se radi o timu najkvalitetnijih stomatologa. Milan Dinčić Ivan Voditeljka Oduševljena sam prijatnom atmosferom i zaposlenima. Sve pohvale za rad! Danijela Buzurović Ivan Glumac Sa sigurnošću tvrdim da ste najbolji tim stručnjaka iz oblasti stomatologije u zemlji, a i šire. Goran Sultanović Ivan Voditelj Kod mnogih sam sam pokušao da rešim svoj problem, ali ste jedino Vi pokazali nivo znanja, veština i profesionalnosti koji su isti problem i rešili. Ognjen Nestorović Ivan Glumica Koristim ovu prilku da Vam se zahvalim i od srca Vas preporučim svima koji žele zdrave i blistave zube! Sofija Juričan Ivan Muzički umetnik Naklon do poda za stručnost, efikasnost i prijateljski stav! Bora Čorba Ivan Muzički umetnik Svi moji stomatološki problemi su rešeni sa velikom lakoćom na čemu ću Vam uvek biti zahvalan.

Ivan Mileusnić
Ivan Muzički umetnik Hvala Vam na izvrsnim savetima i pomoći. Tretman je prošao u veoma prijatnoj i toploj atmosferi. Za svaku preporuku! Inspektor Blaža

Slide

Zakažite pregled

Zakažite pregled

Pozovite nas radi konsultacije i odabira termina za pregled