EN

SRB

Pocetna Saznajte više Lečenje zuba

Kvar na zubu

U slučaju kada je kvar na samom zubu toliko uznapredovao da je došao do samog zubnog živca, neophodno je pristupiti endodontskoj terapiji koja za cilj ima odstranjenje zapaljenog ili inficiranog živca tzv. zubne pulpe, zatim pažljivo čišćenje unutrašnjeg dela kanala korena gde je bio smešten nerv.

Tim C Dental Centra će dati sve od sebe da izleči i sačuva svaki Vaš zub.

Nakon lečenja zuba, krunični deo zuba treba nadoknaditi ispunom (plombom) ili nekom protetskom nadoknadom. Imajući u vidu činjenicu da je najčešće zub kod koga je uklonjen nerv takav da mu nedostaje veći deo zubne supstance, a usled nedostatka nerva i krvnih sudova skloniji frakturama, na takav zub treba postaviti krunicu ili neku drugu protetsku nadoknadu kako bi se zub dodatno zaštitio.

Bezbolno i veoma brzom roku

Endodontski tretman sprovodimo u jednoj ili više poseta, uz upotrebu odgovarajućih medikamenata i dijagnostičkih aparata i instrumenata. Kada je zub u potpunosti izlečen, pristupa se definitivnom punjenju prostora kanala korena.

 

Ivan Glumac i voditelj Želeo bih da pokažem svoju zahvalnost svom osoblju u stomatološkoj ordinaciji C Dental Centra. Hvala Vam na tretmanu, pomoći i savetima. Stefan Buzurović Ivan Voditeljka i glumica Svi znaju da je za moj blistavi osmeh zaslužan tim izvrsnih stomatologa iz C Dental Centra. Suzana Mančić Ivan TV lice Viskok nivo kvaliteta, stručnosti i temeljnosti rada kakav sam retko videla na našim prostorima. Snežana Dakić Ivan Modni kreator Ljubazno osoblje, vrhunska profesionalnost, prezadovoljan sam svakim aspektom Vaše usluge!
Bata Spasojević
Ivan Glumica Osmeh o kakvom sam oduvek sanjala sam dobila. Svaka čast na izuzetnom trudu i efikasnosti! Iva Štrljić Ivan TV lice Sve pohvale za rad, stručnost i predivni ambijent u kojem sam se osećala i više nego prijatno. Irina Vukotić Ivan Muzički umetnik C Dental Centar preporučujem svim svojim prijateljima jer znam iz iskustva da se radi o timu najkvalitetnijih stomatologa. Milan Dinčić Ivan Voditeljka Oduševljena sam prijatnom atmosferom i zaposlenima. Sve pohvale za rad! Danijela Buzurović Ivan Glumac Sa sigurnošću tvrdim da ste najbolji tim stručnjaka iz oblasti stomatologije u zemlji, a i šire. Goran Sultanović Ivan Voditelj Kod mnogih sam sam pokušao da rešim svoj problem, ali ste jedino Vi pokazali nivo znanja, veština i profesionalnosti koji su isti problem i rešili. Ognjen Nestorović Ivan Glumica Koristim ovu prilku da Vam se zahvalim i od srca Vas preporučim svima koji žele zdrave i blistave zube! Sofija Juričan Ivan Muzički umetnik Naklon do poda za stručnost, efikasnost i prijateljski stav! Bora Čorba Ivan Muzički umetnik Svi moji stomatološki problemi su rešeni sa velikom lakoćom na čemu ću Vam uvek biti zahvalan.

Ivan Mileusnić
Ivan Muzički umetnik Hvala Vam na izvrsnim savetima i pomoći. Tretman je prošao u veoma prijatnoj i toploj atmosferi. Za svaku preporuku! Inspektor Blaža

Slide

Zakažite pregled

Zakažite pregled

Pozovite nas radi konsultacije i odabira termina za pregled