EN

SRB

Pocetna Saznajte više Prvi pregled

Kada je pravo vreme za prvu posetu?

Već po samom dolasku sačekaće Vas nasmejano i srdačno osoblje, a u prijatnoj i opuštenoj atmosferi naš stručni tim će uraditi detaljan stomatološki pregled trenutnog stanja usta i zuba. Radi postavljanja dijagnoze i određivanja daljeg plana terapije jako je bitno da se uradi temeljan prvi pregled. Ukoliko je potrebno analiziraćemo dodatne rendgenološke i CBCT (3D) snimke koji nam daju precizan  uvid u stanje kosti i zuba, a sve u cilju rešavanja situacije zbog koje ste nam se obratili.

Jedinstvo između savremeno opremljenih ordinacija, zubotehničke laboratorije i rendgen centra

Svakom pacijentu otvaramo zdravstveni karton u cilju detaljnog praćenja kako opšteg  zdravstvenog stanja tako i dalje stomatološke terapije. Na jednoj adresi omogućavamo vam sprovodjenje celokupnih dijagnostičkih i terapijskih postupaka u vrlo kratkom vremenskom roku. Nemojte odlagati svoju posetu stomatologu zbog nedostatka vremena, mi smo tu da izadjemo u susret svim Vašim zahtevima.

Ivan Glumac i voditelj Želeo bih da pokažem svoju zahvalnost svom osoblju u stomatološkoj ordinaciji C Dental Centra. Hvala Vam na tretmanu, pomoći i savetima. Stefan Buzurović Ivan Voditeljka i glumica Svi znaju da je za moj blistavi osmeh zaslužan tim izvrsnih stomatologa iz C Dental Centra. Suzana Mančić Ivan TV lice Viskok nivo kvaliteta, stručnosti i temeljnosti rada kakav sam retko videla na našim prostorima. Snežana Dakić Ivan Modni kreator Ljubazno osoblje, vrhunska profesionalnost, prezadovoljan sam svakim aspektom Vaše usluge!
Bata Spasojević
Ivan Glumica Osmeh o kakvom sam oduvek sanjala sam dobila. Svaka čast na izuzetnom trudu i efikasnosti! Iva Štrljić Ivan TV lice Sve pohvale za rad, stručnost i predivni ambijent u kojem sam se osećala i više nego prijatno. Irina Vukotić Ivan Muzički umetnik C Dental Centar preporučujem svim svojim prijateljima jer znam iz iskustva da se radi o timu najkvalitetnijih stomatologa. Milan Dinčić Ivan Voditeljka Oduševljena sam prijatnom atmosferom i zaposlenima. Sve pohvale za rad! Danijela Buzurović Ivan Glumac Sa sigurnošću tvrdim da ste najbolji tim stručnjaka iz oblasti stomatologije u zemlji, a i šire. Goran Sultanović Ivan Voditelj Kod mnogih sam sam pokušao da rešim svoj problem, ali ste jedino Vi pokazali nivo znanja, veština i profesionalnosti koji su isti problem i rešili. Ognjen Nestorović Ivan Glumica Koristim ovu prilku da Vam se zahvalim i od srca Vas preporučim svima koji žele zdrave i blistave zube! Sofija Juričan Ivan Muzički umetnik Naklon do poda za stručnost, efikasnost i prijateljski stav! Bora Čorba Ivan Muzički umetnik Svi moji stomatološki problemi su rešeni sa velikom lakoćom na čemu ću Vam uvek biti zahvalan.

Ivan Mileusnić
Ivan Muzički umetnik Hvala Vam na izvrsnim savetima i pomoći. Tretman je prošao u veoma prijatnoj i toploj atmosferi. Za svaku preporuku! Inspektor Blaža

Slide

Zakažite pregled

Zakažite pregled

Pozovite nas radi konsultacije i odabira termina za pregled