EN

SRB

Pocetna Saznajte više Zubni implanti

Zubni implanti predstavljaju najveći tehnološki napredak u stomatologiji.

Napravljeni su od legure titanijuma potpuno bioinertnog i biokompatibilnog materijala koji se ugrađuje u viličnu kost i ima mogućnost da sraste sa košću tj. da se osteointegriše.

Implanti nam služe za nadoknadu izgubljenih zuba, bilo da je u pitanju jedan ili više zuba.

Da bismo znali da li ste Vi pacijent izbora za ugradnju implantata moramo uraditi klinički pregled, detaljnu analizu anamneze o Vašem opštem zdravstvenom stanju i analizu 3D snimka na kom posmatramo građu i gustinu viličnih kostiju. Implanti se mogu ugraditi i kod mlađih i kod starijih pacijenata. Određeni oprez postoji kod pacijenata koji su na antikoagulantnoj terapiji, pacijenata sa nekontrolisanim dijabetesom, određenim srčanim oboljenjima.

Sam proces ugradnje implantata spada u lake hirurške intervencije, sprovodi se u lokalnoj anesteziji i potpuno je bezbolno.

Ukoliko imate jak strah od stomatologa ili same intervencije postoji mogućnost rada u intravenski sprovedenoj analgosedaciji.

C Dental Centar je specijalizovani stomatološki i implantološki centar sertifikovan i preporučen od strane svetski priznate nemačke kuće BREDENT za ugradnju implantata.

Ivan Glumac i voditelj Želeo bih da pokažem svoju zahvalnost svom osoblju u stomatološkoj ordinaciji C Dental Centra. Hvala Vam na tretmanu, pomoći i savetima. Stefan Buzurović Ivan Voditeljka i glumica Svi znaju da je za moj blistavi osmeh zaslužan tim izvrsnih stomatologa iz C Dental Centra. Suzana Mančić Ivan TV lice Viskok nivo kvaliteta, stručnosti i temeljnosti rada kakav sam retko videla na našim prostorima. Snežana Dakić Ivan Modni kreator Ljubazno osoblje, vrhunska profesionalnost, prezadovoljan sam svakim aspektom Vaše usluge!
Bata Spasojević
Ivan Glumica Osmeh o kakvom sam oduvek sanjala sam dobila. Svaka čast na izuzetnom trudu i efikasnosti! Iva Štrljić Ivan TV lice Sve pohvale za rad, stručnost i predivni ambijent u kojem sam se osećala i više nego prijatno. Irina Vukotić Ivan Muzički umetnik C Dental Centar preporučujem svim svojim prijateljima jer znam iz iskustva da se radi o timu najkvalitetnijih stomatologa. Milan Dinčić Ivan Voditeljka Oduševljena sam prijatnom atmosferom i zaposlenima. Sve pohvale za rad! Danijela Buzurović Ivan Glumac Sa sigurnošću tvrdim da ste najbolji tim stručnjaka iz oblasti stomatologije u zemlji, a i šire. Goran Sultanović Ivan Voditelj Kod mnogih sam sam pokušao da rešim svoj problem, ali ste jedino Vi pokazali nivo znanja, veština i profesionalnosti koji su isti problem i rešili. Ognjen Nestorović Ivan Glumica Koristim ovu prilku da Vam se zahvalim i od srca Vas preporučim svima koji žele zdrave i blistave zube! Sofija Juričan Ivan Muzički umetnik Naklon do poda za stručnost, efikasnost i prijateljski stav! Bora Čorba Ivan Muzički umetnik Svi moji stomatološki problemi su rešeni sa velikom lakoćom na čemu ću Vam uvek biti zahvalan.

Ivan Mileusnić
Ivan Muzički umetnik Hvala Vam na izvrsnim savetima i pomoći. Tretman je prošao u veoma prijatnoj i toploj atmosferi. Za svaku preporuku! Inspektor Blaža

Slide

Zakažite pregled

Zakažite pregled

Pozovite nas radi konsultacije i odabira termina za pregled